måndag 11 mars 2013

Kub och vimplar

Lite smått har det blivit till min småtting. När jag hittade 10cm skumgummikuber var jag bara tvungen att köpa några för att sy en bebisleksak. Färgglada tyger och två sidor med pillerband blev det. Kul att sy och superbra att göra av med några spillbitar. Än är grabben för liten för att kunna leka med den men han tittar mycket koncenterat på den så det borde betyda att han gillar den.
 
Detta är en kub men fotograferad från två vinklar

Vimplar har det tillslut också blivit. Jag har sytt vimplar förr men bara som presenter så nu tänkte jag att lillen skulle få en liten kort rad ovanför sin säng. De blå har legat färdiga sedan November då jag sydde sängkläder av samma tyg. Men de resterande fjuttiga fyra har blivit sydda nu. Nu hänger de ovanför sängen. En hylla ska också upp, men att borra när han sover tror jag hoppar över....det får bli en annan dag...4 kommentarer:

 1. Du är så duktig!! Men var har du fått tag på kuberna någonstanns? Har en släkting som vill tillverka en leksak som ska innehålla sånna och hon har inte hittat några. kram från Lena D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fin din snälla komentar. Detta med få och stora lappar är ju kul ;)
   Jag har köpt skummgummit via gruppen tyg & sy shoppen på facebook.
   Behöver inte du också sy några till ankomsten i sommar?

   Radera
 2. Superfina kuber! Härligt färgglada! /Lina

  SvaraRadera