måndag 24 september 2012

Små plagg

Redan precis i början på graviditeten så funderade jag förstås på vad jag skulle sy :) Och tänkt har jag gjort men det har inte blivit så mycket sytt... Men senaste veckorna har det blivit några små plagg iallafall. Än är det ingen brådska, det är ganska länge kvar innan vi får träffa lillskrutten och just nu lägger jag all min energi på att orka jobba de sista 2,5 veckorna....det går fortfarande ganska bra på jobbet men orken när jag kommer hem är obefintlig, att somna i soffan på kvällen är mer regel än undantag :)

När overlocken var trädd med blå tråd så passade jag på att sy ihop en hjälmmössa i dubbel velour. Den blev varm och gosig men ändå inte tjock och klumpig, jag hoppas att den blir lagom i både storlek och värme precis i början.


 
Även ett par velourbyxor fick det bli i stl 56.


4 kommentarer:

 1. Men vad gulligt! Gillar verkligen mössan - är det ditt eget mönster? Blir inte klok på det där med hjälmmössor...

  SvaraRadera
 2. Tack för de snälla orden! Mössan är ursprungligen från ett gammalt Burdamönster men jag har ändrat alla linjer så kanske kan det kallas mitt eget? Enligt måtten ska den passa en nyfödd men jag får väl se sen hur passformen är i verkligeheten...jag gillar hjälmmössor på de allra minsta, är passformen rätt sitter de på så bra.

  SvaraRadera
 3. söta små plagg...! Härligt att gå i väntans tider! Kram...

  SvaraRadera
 4. Att sy babykläder är bland det roligaste jag vet, men jag har ju ingen liten omkring mig, så jag får bromsa mig lite. Jättesöta plagg du gjort och proffsigt!!

  SvaraRadera