måndag 5 november 2012

Idag har det varit en regnig, lugn måndag för min del.
Jag har sovit middag två gånger...detta behövde jag efter att barnen har haft höstlov förra veckan. Vi hade iofs inga resor eller stora grejor inplanerade men någon grej per dag blev det nog...och därför ingen middagssömn för mig på hela veckan!
 
Nu är det (förhoppningsvis) bara drygt en månad kvar innan vår lilla anländer och jag har en del projekt som jag vill hinna klart innan dess förstås.
Overallen är nästan klar, jag velar bara mellan huva, vanlig krage eller avknäppbar huva...Vad är bäst?
Bodysar har jag klippt ut några och syr någon söm då och då, samma gäller med byxor.
 
Något som jag iallafall fått klart är ett bedset. Egentligen behövde vi inte något mer påslakan till spjälsängen då jag sytt flera till båda de andra barnen. Men detta Gunilla Axén tyg bara tiggde om att bli påslakan och örngott. Jag har haft det liggande sedan December 2009 och bara använt någon liten bit till vimplar och tygtavlor. Jag köpte 4 meter av det sista dagen på Färg och Forms outlet, 50% av reapriset, har för mig att jag betalade 30-35kr/m :).
Det är en andra sortering och därför en aning ljusare men jag tycker det är jättefint!!


Bland bilderna hittade också denna som visar den första mammatröjan jag sydde, detta var i Juni så det känns hög tid att visa den nu. Jag har en fundering om det går att sy om denna modell av mammatröjor till amningströjor. Eftersom att framstycket är rynkat så tänker jag att om jag sprättar sidsömmen så kanske det går att göra en omlott upptill (som boob har på sina tröjor) men tyvärr så tror jag att det är lite för lite tyg att arbeta med. Men det vore bra att kunna förlänga användningstiden så jag ska prova, dock inte än eftersom jag vill använda dem som mammatröjor än så länge :)

2 kommentarer:

  1. Mysigt att gå i väntans tider... och vilket fint bäddset du har gjort!

    SvaraRadera
  2. Ah vad mkt fint du gjort till bebisen! Mysigt mysigt att vänta och längta!

    SvaraRadera